Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Thema-trainingen

De Thema-trainingen kunnen zowel in een dagdeel, dag, of 2-daagse training verzorgd worden. Ook is een combinatie van de thema’s mogelijk. Het is een zeer directe vorm van werken met de groep.

Inzicht verhogend binnen een levende metafoor en daardoor beklijvend.

Thema trainingen worden plenair, in lezingvorm alswel in demovorm gegeven en zijn daarmee ook geschikt voor grotere groepen.

Voorbeelden :

Werken als een paard   >  Externe <> interne communicatie

De rol van de hengst   >  Leiding Geven, Sturen, Motiveren

Het succes van de kudde   >  Team verband, Effectiviteit

Verbindend leiderschap  > Leiding geven, Verbinden  ik-wij

Versterk jouw PK   >  Individuele effectiviteit,  persoonlijke kracht

Van weerstand naar voortgang   >  Individuele inzicht vergroten op onderlinge processen, weerstand-  en Conflictsituaties.

 

Training “leidinggeven door de ogen van een paard”

Verschillende aspecten van leidinggeven worden geleerd door de levende metafoor “het paard”. In deze training wordt er met een paard gewerkt. En aan de hand daarvan worden er diverse leiderschapsstijlen duidelijk gemaakt. 1 ervaring zegt meer dan duizend woorden!

Training “Het paard als Mediator”

Waarom is samenwerken voor paarden zo belangrijk. En waarom zijn ze daarin zo succesvol. Wat is hun geheim als het gaat over relaties? Deze dag gaan we aan de hand daarvan kijken naar onze eigen relatie(s). Welke kwaliteiten zouden jou helpen om de relatie te verbeteren.

 

Vraag naar de mogelijkheden !