Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Individuele Coaching

Individuele coaching

Hier wordt 1 op 1 gewerkt. U maakt een persoonlijke afspraak. Onderwerp of thema wordt van te voren besproken. Het kan om 1 sessie gaan voor inzicht, of om meerdere sessies voor een levensloop- of loopbaantraject. Er wordt gebruik gemaakt van NLP, Mind & Body Balance Coaching technieken en loopbaanoefeningen in combinatie met PaardenCoaching.

Groepscoaching

Hier wordt in een klein groepje gewerkt. 3 tot 6 personen. Iedereen gaat individueel met het paard werken onder persoonlijke begeleiding. De groep werkt ondersteunend door feedback te geven aan elkaar. Door naar elkaar te kijken wordt er veel inzichtelijk. Iedereen kan met een persoonlijk thema aan de slag.

 

Silence Coaching

Geïnspireerd door de stille taal van het hart. Ontwikkeld door Sanna Stelloo. Er van uitgaand dat alles energie is. Ergens te midden van al het lawaai in en buiten je hoofd, is de stilte waarin je jezelf schuil houdt. Waarin je in staat bent jezelf te ervaren. De stilte die je toestaat antwoorden te vinden. Je hart te voelen, vreugde te ervaren. Stilte waarbinnen energie vrijelijk stromen kan.

Deze vorm van coaching kent weinig woorden. Je wordt begeleid om stilte te ervaren, om stil te worden van binnen. Totdat je stil genoeg bent om je innerlijke stem te horen. Verbonden met je hart.

Het helpt:
•    je hoofd helder te krijgen
•    belangrijke en onbelangrijke zaken van elkaar te scheiden
•    inzicht te krijgen
•    doelen te stellen
•    ontspanning te vinden
•    je hart te ervaren
•    stilte toe te laten

 

Tarieven Coachingssessie :

Individuele Coaching € 85,- ex.BTW

Een sessie beslaat meestal 1,5 uur.

De sessie’s kunnen aan huis gegeven worden. Km vergoeding is dan € 0,23 p/km

Tarieven groepscoaching op aanvraag