Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Loopbaan & Levensloop VerdiepingsTraining

Loopbaan Training

Binnen levensloop- en loopbaanvraagstukken kan het coachen met paarden een krachtige interventie vormen. Klanten staan op een kruispunt en vragen zich af welke weg ze in zullen gaan slaan. De inzichten die via paardencoaching tot stand kunnen komen, helpen de klant richting te bepalen.

De Verdiepingsdag Loopbaan en Levensloop is een gevarieerde dag met een aantal oefeningen die in vele loopbaantrajecten voorkomen, dit keer ondersteund door paarden. Tijdens de dag staat zelf ervaren voorop. Deelnemers ervaren zo dat de interactie tussen paard en klant een krachtige werkvorm is binnen het thema en het gesprek over levensloop en loopbaan meer naar de achtergrond wordt verplaatst. De ervaring spreekt voor zich… en biedt inzichten die bijdragen aan het bepalen van de richting.

De meerwaarde van deze werkvorm is zeker ook de extra stap die binnen het metaforische speelveld gezet kan worden in de richting van je gestelde doelen.

Duur : 1  dag

zie agenda voor data