Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Management training

Management Training

Deze training is bedoeld voor managers. We gaan de functionaliteit van diverse stijlen bespreken aan de hand van ervaringsgericht trainen. Het effect van jouw gedrag en communicatie op de omgeving wordt inzichtelijk gemaakt. Of dit gedrag en deze communicatie stijl al of niet bijdragen aan het gewenste persoonlijke – of bedrijfsresultaat behoort duidelijk te worden voor elke deelnemer.

Hoe manage jij je omgeving, hoe manage jij jezelf? We laten zien dat hiertussen onlosmakelijke verbanden bestaan.

Een favoriete quote tijdens deze training is dan ook : “Here is you back.”

Deze training wordt stevig neergezet en de feedback is dan ook bedoeld om bodem te raken. Om er vervolgens flink mee vooruit te kunnen.

Duur :  1 of 2 dagen

Opzet : Lezing, plenair gedeelte en ervaringsgericht trainen wisselen elkaar af.

 

Leiding Geven

Een training voor iedereen die leiding geeft aan anderen. De relatie tussen leiding geven aan anderen, verwachtingen en resultaten worden bespreekbaar gemaakt. Tevens wordt de rol die communicatie, gedrag en authenticiteit hierin spelen duidelijk.

We oefenen met leiden geven en aansturen. Waar ligt jouw voorkeur? En waar ligt jouw kwaliteit? Belangrijk is ook dat we inzicht krijgen in welke mate we kunnen schakelen tussen de verschillende vormen van leidinggeven. Immers niet iedereen kun je op dezelfde manier leiding geven om ze vooruit te laten komen.

Duur : 1 dag/ of 1 dagdeel

Opzet : Introductie. Ervaringsgericht trainen en evaluatie wisselen elkaar af.