Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

PaardenCoach Kwartet als Leermiddel

Paardencoach kwartet als leermiddel

 

Het is een kwartet spel, bedoeld als leermiddel. Je kunt het spelen met 2 of meer personen. Je kunt het als gezelschapsspel spelen. Of als leermiddel gebruiken met paardencoaches of andere paardenliefhebbers. Je kunt het ook met kinderen spelen zodat ze spelenderwijs meer over paarden gedrag leren.
De verschillende categorieën kunnen je helpen herkennen welk gedrag het paard laat zien. En waar je coachvraag over zou kunnen gaan. Aan de hand van feitelijk waarnemen. Ook in opleiding te gebruiken om spelenderwijs te leren over paardengedrag.
Categorieën zijn bijvoorbeeld : Overleven, Verzorgen, Socialiseren. Met daaronder 4 kenmerken voor die categorie. Zie voorbeeld onderaan.

Het kwartet bestaat uit :

• 44 kaarten
• doosje 6 x 9 x 2,5 cm

Prijs en bestellen :

Het kwartet kost € 22,50 inclusief btw. Verzendkosten bedragen € 2,00 binnen Nederland en € 4,50 naar andere bestemmingen in Europa.
Je kunt het kwartet bestellen door een mail te sturen naar:

info@het-paard-als-spiegel.nl

Zet in het bericht: bestelling kwartet.
Vermeld duidelijk je naam en adres.

Wil je dat je bedrijfsnaam op de factuur komt te staan, vermeld deze dan ook in het bericht. Je krijgt vervolgens een bevestiging van je bestelling en een factuur via de mail. Na ontvangst van je betaling doen we de set op de post in een bubbeltjesenveloppe. De set past door de brievenbus.

Lees ook in de blog een recensie geschreven door Wendela de Tonkelaar.