Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Partners in Business

Hoe run je samen een organisatie, als de neuzen niet één kant op wijzen?
Hoe run je samen een organisatie, als de neuzen niet één kant op wijzen?

Partners in Business

Jullie hebben het doel om het bedrijf verder te laten groeien. Ook constateren jullie dat die groei op dit moment moeilijker gaat. Soms zit er ook in de balans tussen het gezin en het bedrijf ruimte voor verbetering.

Runnen jullie samen het bedrijf en het gezin. Hierin zijn verschillende rollen weggelegd voor ieder. Soms loopt het teveel in elkaar over.

Of ben je partners in business en is er duidelijk weer even een klankbord nodig om opnieuw goed op elkaar af te stemmen?

Wat er van binnen gebeurt, weerspiegelt zich naar buiten.

Een groeistap op persoonlijk vlak, maakt een groeistap voor het bedrijf mogelijk.

Inhoud van de Coaching

Bovengenoemde situatie is waar jullie inzicht in willen. Dit vraagt om een directe feedback op de manier van communiceren, je houding, je authenticiteit, rolverdeling en je relationele kwaliteiten. De interactie die ontstaat refereert doorgaans aan (onbewuste) patronen die zich in jouw leven of carrière afspelen. Hierin zijn paarden bij uitstek in te zetten vanwege hun vermogen om een heldere spiegel te zijn. Tijdens de coachingssessie met paarden wordt letterlijk zichtbaar welke plek die jij (vaak onbewust) inneemt in systemen zoals je familie, groepen of een organisatie. In het contact met het paard ervaar je hoe effectief deze plek is voor jezelf en/of de ander. Samen koppelen we het beeld dat met het paard geschetst wordt aan je ingebrachte vraag.

Leervragen die regelmatig terugkomen gaan bijvoorbeeld over:

  • Vergroten van zelfinzicht
  • Keuzes maken
  • Leiding geven en ontvangen
  • Communicatie (verbaal en non-verbaal)
  • Het stellen van grenzen
  • Plek innemen
  • Het omgaan met emoties, persoonlijke balans en energie
  • Relaties en intimiteit

Door de effectiviteit en impact van het werken met een paard is doorgaans 1 sessie en soms een enkele vervolgafspraak voldoende om het gewenste resultaat te bereiken.

Na elke sessie overleggen we of er een volgende sessie wenselijk is.

 

Afspraak maken