Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Sanna Stelloo

Uw trainer

Sanna Stelloo heeft een jarenlange ervaring als persoonlijke coach en trainer. Sanna Stelloo is sinds 1999 bezig met Natural Horsemanship en heeft dit geleerd bij Monty Roberts. In 2001 heeft zij het concept “het paard als spiegel” ontwikkeld voor persoonlijke ontwikkeling. Dit concept bleek uitermate doeltreffend te zijn voor bedrijfstrainingen en coaching. Zo is zij begonnen met het geven van bedrijfstrainingen en individuele coaching. Tevens heeft zij met haar collega, Inge Kroesen van www.3pk.nl , de opleiding De PaardenCoach opgezet. Deze opleiding is voor mensen die dit vak (trainer/coach Het Paard als Spiegel) willen uitoefenen.

Sanna Stelloo heeft een jarenlange ervaring als persoonlijke coach en trainer. En is opgeleid Mind & Body Balance Coach. Als trainer heeft zij ruimschoots ervaring opgedaan in het bedrijfsleven.
Tevens doceert zij sinds 2007 aan de basisopleiding van 3PK, De PaardenCoach, waar mensen opgeleid worden om dit vak (trainer/coach Het Paard als Spiegel) te beoefenen. En is zij docent van een aantal verdiepingsdagen van het 3PK-Kennishuis.

Ook is zij docent bij de opleiding tot paardencoach van Inner-Qi.

Sanna Stelloo is sinds 1999 bezig met Natural Horsemanship en heeft dit geleerd van Monty Roberts. Dit werk ligt ten grondslag aan PaardenTaal, Het Paard als Spiegel en de bedrijfstrainingen.

Paarden zijn speciale dieren. Door de eeuwen heen hebben ze een bijzondere betekenis gehad voor de mens. Zij het als lastdier, krachtdier, voor onze sport en voor ons plezier.

We kunnen veel van ze leren. Als we maar luisteren wat ze ons te vertellen hebben. Dat is voor ieder weer een eigen unieke boodschap.