Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Terug naar de eenvoud

Met alle beweging om ons heen. Alle druk die de dagelijkse gang van leven soms vraagt. De gevestigde orde, waarin je almaar doordraait in een onophoudelijke carrousel.

Een wereld waarin het lijkt alsof er steeds meer en meer en meer… moet… en wordt genomen.

Alsof de bron onuitputtelijk is.

Hoe kunnen wij ons daarin vergissen? De aarde waarop wij leven, laat duidelijk zien dat ze neemt… en geeft. Het leven in een pure balans. Een natuurlijk ritme van ontstaan en opgaan. Van bloeien en ontkiemen. Van vrucht dragen en voedsel opnemen.

Hoe beweeg jij daarin mee? Onuitputtelijke bron van kunnen doorgaan? Steeds meer vragen en nemen van je lichaam, van je omgeving? Hoe geven wij dat met ons allen weer terug? Hoe geef jij dat terug? Aan je omgeving… aan jezelf?

Een klein gebaar naar iemand die je lief is. Jezelf..

Echt zijn. Vrij zijn van het beperkende denken. Leven in de ruimte van je hart, je zijn. Synchroon aan het ritme van het leven. De oude ambachten, werken met je handen, de materialen voelen. Leven in eenvoud.

Zo is mijn vak een ambacht. Het is de natuur, die je terug brengt bij jouw natuur. De aarde waar je deel van bent. Die je ademt, drinkt en eet.
Vol van de balans. Een rijk leven ervaar je in de eenvoud ervan.

Sanna Stelloo
februari 2016 “het paard als spiegel”

Sanna Stelloo